Asllanaj Production

 • Fotograf
 • Videograf
 • Studio
 • Aksesore
 • Dasma

Kontakto

+355 (0) 69 444 0081

Rruga Robert Shvarc, Kompleksi “Kristal Center”, Godina nr 4, Tirana

Fotot tona janë të frymëzuara nga teknikat e përpunimit të fotografive, të ngjyrave,perspektivave krijuese dhe, sigurisht, mbi të gjitha personalitetet e njerëzve që po fotografojmë!

Ler nje mesazh

  ×

  Përshëndetje,

  Kliko "Kujdesi ndaj Klientit" dhe kontaktoni me Asllanaj Production

  ×