Asllanaj Production

  • Fotograf
  • Videograf
  • Studio
  • Aksesore
  • Dasma

RRETH STUDIO ASLLANAJ


Profesionalizem

Ne punojme me profesionalizem e provuar nga clientet e shumte dhe te kenaqur me sherbimet tona.

Eksperience

Kemi eksperience te provuar nga puna me kliente te ndryshem dhe duke qene lider ne tregun e seteve foto dhe video.

Teknologjite e fundit

Ne perdorim teknologjite e fundit per setet e fotove. Kamera me cilesi te larte dhe dron per video.


Orar fleksibel

Ne adaptojme orarin tone ne baze te nevojave dhe interesave te klienti duke i bere setet me komforte.


Qasje individuale

Ne pershtatemi ne baze te ideve dhe nevojave te klientit tone duke dhene sherbimin dhe eksperiencen me te mire ne nje set.

Cmimet me te mira

Cmimet me te mira ne treg me super cilesi sherbimi per foto dhe video

Foto Dasmash
shiko te tjera
Portrete
shiko te tjera
Foto Femije
shiko te tjera

SHERBIMET QE OFROJME

Ejani tek ne dhe ne ju garantojme qe do te mbeteni te kenaqur.

Sherbime Fotografike
Detajet e Sherbimit:
Foto ne studio
Sete Fotografike
Photobook
Larje dhe stampime
Online Photo Printing
Prenoto
Sherbime Videografike
Detajet e Sherbimit:
Filmime me kamera
Video Montazhe
Videoklipe
Crane System
Aerial Videography
Prenoto
Sherbime Te Tjera
Ju mund te gjeni dhe:
Kartevizita, Fletepalosje
Plastifikime
Stampime ne bluza, filxhane
DJ per dasma, datelindje, Ndricim dasmash
Aksesore fotografike
Dyqani Online

PERPUNIM FOTOSH

Cdo gje eshte e mundur

MANIPULIM NGJYRASH

RREGULLIM TIPARESH

NGJYRA NE BARDH E ZI

AMBIENTET TONA

Aty ku magjia ndodh…

Studio
Studio Brenda
Studio 2
Studio 3
Studio 4
×

Përshëndetje,

Kliko "Kujdesi ndaj Klientit" dhe kontaktoni me Asllanaj Production

×